petak, 17. veljače 2012.

Torbice i... :-)))

Sjećate se torbice s ovog posta? Ako je odgovor potvrdan onda znate da sam tada obećala da ću na idućoj takvoj torbici sama isheklati čipku! I jesam, a isheklala sam i vrpcu pomoću koje se torbica može skupiti i raširiti, a ovaj puta sam pojačala dno na način da sam sam s unutarnje strane prišila crveni materijal (mislim da se zove pliš :))) znate već da ne znam puno o vrstama tkanina) i jako sam zadovoljna njenim izgledom! Ukoliko želite znati kako se šiva ovakva torbica, mogu napraviti tutorijal, ali to je jako jednostavno, to čak znam i ja, iako još nisam naučila šivati patent-zatvarač, ali sutra imam u planu :))))
Evo kako izgleda!
 Kao što vidite, opet sam promijenila izgled bloga, maknula sam ptičice koje su bile u pozadini bloga, jer su mi neke blogerice rekle da se blog dugo otvara, pa s obzirom da ih ne želim uskratiti u praćenju mog bloga, odlučila sam da bude jednostavno bijeli i nadam se da se sad otvara bez problema!
Nadalje, neugodno sam se iznenadila kad sam tražila nešto u svojim starim postovima iz 2010.g. da umjesto slika imam ovaj znak! O tome je pisala jedna od naših blogerica (više ne znam koja), ali ja nisam ništa brisala iz svog picasa albuma i ovo me stvarno razljutilo i pitam se gdje su nestale slike!? Da li ste imale sličnih iskustava i kako ste ih riješile?
A sada idemo na nešto na što ćete širom otvoriti oči i usta, kao što sam i ja, kad sam kod kuće našla ovaj paket!
Unutrašnjost paketa je bila dobro popunjena (valjda zato da se ništa ne može pomaknuti prilikom transporta)! Toliko prekrasnih i korisnih stvarčica izlazilo je iz ove kutije da sam poželjela da ima još, iako ih je bilo i više od previše :))) Uopće vam ne moram reći od koga sam dobila ove divne stvari, jer sigurna sam, da ćete odmah prepoznati o kome se radi, a sve ono što mi je zaista bilo najljepše i "must have" sada je samo mojeeeee!!! Njen rad je toliko precizan i pedantan da vam mogu samo potvrditi ono što i same znate, ONA je jedna, jedina i neponovljiva! Hvala ti draga prijateljice na osmjehu koji si mi podarila, na suzi u oku i na....kutiji i špagi :))))) A vi, drage moje, slobodno uzdišite!
I tu nije kraj, jer na blogu "goodghost-art" dobila sam nagradu "One Lovely Blog Award" :)))
Još jedan razlog za osmijeh na mom licu i toplinu u srcu, jer netko je zamijetio da sam tu i da vrijedno radim!
Hvala ti!
S obzirom da sam već odigrala ovu igru, mislim da nema smisla ponavljati se, a bit će mi osobito zadovoljstvo da preuzmete ovu blog nagradu, jer svaka od vas to i zaslužuje!
Puse svima koji me čitaju!

Broj komentara: 26:

nives kaže...

torbica ti je prelijepa a i darovi sigurno si oduševljena

Angelica kaže...

Sve je predivno, torbica, kutijice<3

Mare kaže...

NEKE blogerice su bez problema upale na tvoj blog:)).....da li je to zbog toga što su im najdraži bijeli blogovi ili je sve ipak slučajnost ne znam ali ja sam TU:))....
karirana torbica je preslatka a moram reći kao "švelja s nešto iskustva" mislim da nije baš tako jednostavno prišiti okruglo dno.....zato sam još više zadivljena torbicom ali i tvojom voljom da savladaš tajne zanata:)) ......
ali ipak čekam onu prvu pravu,s patentom:)))...
o slikama ne znam ništa ali mogla bih provjeriti da li je i meni koja nestala.....a uz čestitke na nagradi idem posuti svoju neofarbanu glavu pepelom jer sam zaboravila da sam i sama dobila nagrade:)....

a paket?.....ma da bi riječi rekla:)......osim da mi netko radi iza leđa jer sam ja spakirala samo davno obećanu patchwork torbicu....majke mi!!!!

ivana kaže...

super mi je novi izgled bloga, zaglavlje je jako lijepo! I, naravno, tvoja torbica! Ono što ti je Mare poslala nalikuje na torbicu Sport Billyja (za one koji se sjećaju istoimenog crtića)

Sanja kaže...

draga moja šveljo "s nešto iskustva i pepeljastom kosom" moram ti reći da mi to ukrug ide bolje nego ravno...hehe...ma ja sam sva naopako!
Načekat ćeš se patenta!
no, no...samo ti blabla :)))

Sanja kaže...

hvala ti Ivana...i ja se sjećam Sport Billyja i uvijek sam htjela imati takvu torbu :)))

Mare kaže...

ma jesi vidjela koliko sam ja toga nadrobila!!!....no no još malo pa ću u najmanju ruku pisati eseje u komentarima i svima ću ići na živce:((.....

Tatjana kaže...

Oh pa sad me već preuzela zavist...prvo sam htjela reći kako je lijepa vrećica platnena kockasta sa srcem,a onda sam vidjela poklon,pomislih ajde jedna kutija i mala torbica,ali onda sam vidjela da tomu nema kraja,ali mojoj patnji ni tu nije bio kraj jer su još uslijedile i nagrade...dakle ostala sam bez riječi!

Anonimno kaže...

Prekrasna torbica, darovi kakve samo poželjeti možeš i predivan izgled bloga. Mare je zbilja duša od žene, toliko te zna obradovati da izmami suze na oči. Divno je imati takvu prijateljicu!!!
Što se tiče bloga, ma ne možeš ti bez svojih ptičica. Kod tebe mi je na blogu doslovno stalno proljeće. I to mi je ono po čem si prepoznatljiva.
Torbice idu sve bolje i bolje i jako su lijepe. Već sam ti napisala kako sam očarana etno torbicama!!!
I baš sam se raspisala....ma veliki pozdrav od mene i veeelika pusa!!! :)

Sandra Z kaže...

Ajme koliko novosti i divnih radova. Od naslova bloga (jako mi se sviđa), preko torbice do poklona. Sve sam pročitala u jednom dahu.
Lijep pozdrav :))

Romana kaže...

I ja te pratim i otvaram bez nekih poteškoća. Očito da neki imaju lošu internet vezu ili su možda zavidni na lijepom dizajnu bloga. Torbica je tako slatka, kao i ono tamo srčeko, sviđa mi se ta crveno bijela kombinacija i to još s opheklanim rubom.
Pokloni od Mare su predivni, imali smo ih priliku već vidjeti u njenim postovima, ali lijepo je vidjeti kako je zapravo sa svime time nekoga obradovala. :)

Јасна kaže...

Uh, odakle da krenem..? Hajde ispočetka. Torbica - kao med! Svaka ti cast, mislim da bih je mogla sašiti, ali ova divna, heklana čipkica joj zapravo daje pravi šmek, a to je već daleko iznad mojih sposobnosti i srpljenja... Steta onih lepih pticica, skroz su se uklapale u koncept tvog bloga, ja nisam imala problema sa otvaranjem, no dobro. Cini mi se da je problem sa fotografijama imala phoenix, pa mozda da vidis kod nje sta je bio problem. A pokloni?! Meni je uživanje videti toliko lepih stvari u ovom postu, pa mogu tek da naslutim tvoju sreću i osmeh koji mame ove divne torbice, blokčić... Uživaj u svojim poklonima i u ovom divnom danu!

Sanja kaže...

Ajd baš bi i to htjela vidjeti, ali kad dovršiš pisanje eseja obavezno c/p prije objavljivanja :))))

Sanja kaže...

Možda ipak vratim ptičice :)))
Hvala Rea!

Sanja kaže...

Tako je Jasna, hvala ti, to je bila Phoenix!
I znaš što, danas je zaista prekrasan sunčan dan i baš uživam, širom otvoreni prozor, provjetrene prostorije i još više volje za rad :)))

Sonaj kaže...

Ma, neću tako!Naravno da uzdišem!Ma, ne , doslovno cvilim(he,he,he).I ti si to sveeeeee dobila!!!Sjedim u dimu i grizem nokte od ljubomore!Malo se šalim(osim ovo s dimom)!Uživaj u SVIM ovim divnim poklonima, zaslužila si svaki .Želim ti još puuuuuno ovako divnih poklona,blog nagrada i tvojih unikatnih rukotvorina!
Pusa!

Andjela kaže...

Torbicaje mnogo slatka, pogotovo detalj u vidu heklane cipke :) A pokloni su... vauuuuu :D Cestitam ti na nagradicama :))

Sanja kaže...

haha...baš si me dobro nasmijala...no, poznavajući našu Mare doći ćeš i ti na red, a onda ću ja sjedit u dimu i gristi nokte :)))

Tina kaže...

torbica je preslatka ali srce mi je još ljepše :)) i sve pohvale nasoj mari na divnim darovima

nena kaže...

Torbica mi je predivna svakako moraš proširiti kolekciju jel ti je baš krenulo...preslatko...

Nena3110 kaže...

Torbica je odlična, volim takav model, takve su nosile dame u krinolinama.
ja sam kao devojka od srebrnog konca sebi isheklala jednu, ali sam napravila grešku što sam je dala ćerkama da se igraju kad su bile male.
zato sam imala ideju u glavi i predložila Vesni da joj uz matursku haljinu, krojačica sašije i ovakvu torbicu.
Savršena je ova tvoja.
za poklone od mare, šta reći...bogatstvo je i velika sreća imati mare u ovom našem blogerskom svetu, Mare je prva meni poslal gomilu salveta kad sam počela dekupaž,ja sada u gomili salveta prepoznajem baš te... Mare je carica!

eda kaže...

Majko mila, ova je Mare skroz poludila... pa zbog nje samo plačemo i uzdišemo... a ti ko prava prijateljica zahvaljuješ i na poklonima i kutiji i špagi, haha...
Mare, drugi put uz poklone spakuj i papirnate maramice!!!
A torbica... e pa ti si stvarno neumorna i nadasve uporna.. tko bi rekao da ovako dobre stvari radi osoba koja nema puno iskustva u šivanju.. sve mi se čini da ti spremaš zalihe za neki ljetni štand... sigurna sam da bi se sve jako brzo razgrabilo, uz tvoja etno srca i ove torbice polako dobivaju onaj poznati "sanjin štih"... prelijepo, Sanja, baš mi se sviđa!!

Good Ghost kaže...

Pala sam na ,,,,bip
Prvo, tvoja vrečica je zakon. Doduše, počela sam se malo gubiti jer lajkam na fejsu, pa mi onda bude nekako već viđeno, pa onda ne znam gde sam. da li sam ostavila kom ili nisam. Očito da starim i ne mogu više sve poloviti.
A darovi tek wow, Mare nam je stvarno "pukla" he he da i ja mislim da treba i maramica koja.
Čestitam Sanjić ti si to zaslužila.

Sanja kaže...

hvala draga moja...vidiš to ti i nije loša ideja, samo što nisam sigurna da mogu napraviti dovoljno zaliha za ljetni štand, jer već me hvata kreativno ludilo u nečem sasvim drugom...kod mene se nikad ne zna...ja sam sva zbrda-zdola :))))

Sanja kaže...

Da, Mare je stvanro pukla, dijeli na sve strane, ali mene je doslovno zatrpala poklonima :))))
...nemoj se gubiti :))))

Sanja kaže...

Eh Nena, upravo jednu sličnu torbicu je meni davno sašila moja mama i naravno, i ja sam se s njom igrala, ali ostala je do dan-danas kod mene pa mi je poslužila kao šema da napravim svoje...hvala ti :)))