četvrtak, 2. rujna 2010.

Male stvari čine me sretnom!

Razmišljala sam kako da uopće počnem pisati ovaj post u kojem bih vam htjela pokazati male stvarčice koje sam radila zadnjih tjedan-dva i koje su mi posebno drage zato jer sam ih radila reciklirajući ono što se inače baci u smeće i tako sam shvatila da zapravo volim te male stvari, sitnice, nešto što je nekom beznačajno, mene je u trenucima njihove preobrazbe činilo sretnom i zadovoljnom! 
Kad osjećam potrebu da o ničem ne razmišljam uđem u svoje malo carstvo boja, kistova, salveta, otpadnih materijala, špaga, limenki, staklenki i ko zna čega se sve nakupilo u raznim kutijicama i kutijama...i onda krećem sa nekom svojom vizijom...prvo obojam predmet (ako mi ostane malo boje na kistu ne perem ga odmah nego prvo iskoristim to malo boje i usput pobojam bar jednu puževu kućicu ili kamen ili neku treću sitnicu), pa po stoti put pregledavam sve salvete i onda mi jednostavno sine neka ideja koja više puta zna biti sasvim suprotna od one moje prvobitne vizije...a kad radim, rasprostrem se doslovno posvuda, tako da se ne može hodati, ali jednostavno mi mora sve biti više manje na oku, a ne pospremljeno...hehe...moj kreativni nered! Tako vam otprilike nastaju moje male stvari koje me čine sretnom!
Evo nekoliko stvarčica kojima sam produžila životni vijek!
 Ukoliko vas zanima podloga ove višenamjenske vaze, u koju, btw. mislim posaditi kaktus, napravila sam na podlozi od CD-a, kamenčiće sam ljepila vrućim ljepilom, dodala malo školjkica, a cvijet...to je moj prvi cvijet od špage i jako sam bila sretna kad sam ga dovršila :)))

 Podloga od otpatka drva, pobojana, salvetna tehnika, puževa kućica, malo mahovine, jedan drveni cvjetak ukrašen bojama!

S obzirom da imamo psa koji se zove Pero i koji voli papati domaće kuhanu hranu, ali i onu iz limenke pa tako uvijek imam u zalihi nekoliko limenki koje nemam srca baciti, pa tako nastaju ukrasne posude za olovke, kistove, cvijeće, šta god... :)

Kutijica od kreme dobro će doći za sitni nakit!

Posudica od senfa i od sladoleda ovako ukrašene poslužit će već nekoj svrsi!
Toliko od mene, nadam se da vam se sviđa bar jedna od ovih mojih malih stvari koje meni puno znače!
Hvala na posjeti!
Objavi komentar