srijeda, 1. rujna 2010.

Nove zanimljive ideje-reklamiranje drugih!

Sasvim slučajno sam naišla na nešto što bi moglo zaokupiti vašu pažnju, kao što je moju, jer nešto slično još nisam vidjela, pa sam odlučila podijeliti to s vama. Gledajući slike ostala sam zapanjena šta čovjek napravi od obične olovke! Naravno, tako nešto ja ne želim ni pokušati...to ipak nije za mene, ali vrijedno je divljenja :)
Da li ste znali?: Grafitna olovka: "Grafitna olovka je izumljena 60-tih godina 16. vijeka. On se miješa s glinom pa može biti različitih tvrdoća - od jako mekanog do tvrdog, ..."

Osim toga, pronašla sam nešto fantastično za pogledati...kao da sanjate i lebdite u oblacima...ljepota bjeline koja će vas oduševiti...pogledajte Decodreamscometrue!

Odlična stranica koju volim pogledati ovaj puta donosi zanimljive ideje kako se na mnogo maštovitih i jednostavnih načina mogu upakirati sapuni...pogledajte na Duhbe!
sample soap table setup

Da li ste radili sa magnetnom bojom? Ja nisam, ali inspirirala me Jasminka, pa ću pokušati vođena njenim uputama u postu Jasminka-magnetna boja!

Ako već niste, pogledajte Picasa album koji će vas oduševiti od Maite-vitoma!

Ukoliko volite oslikane čaše, boce i sl., pogledajte Picasa album Hana koji će vas oduševiti!


I za kraj još jedna poslastica za sve one koji vole predmete od drva! Naime, skulptur Zuby radi  nevjerojatne stvari koje zaslužuju vašu pažnju, pa bacite pogled i na njegove skulpture, reljefe u drvu i dr. WoodSculptorKuharovic


Eto, samo toliko ovaj puta...nadam se da ste izabrali nešto od ponuđenog da pogledate i izrazite svoju vlastitu kreativnost vođeni novim idejama!
Objavi komentar