ponedjeljak, 28. srpnja 2014.

"Operacija" kupaona...i ormarić!

Uh...bilo je naporno...cijela kuća puna sitnih čestica prašine, pijeska, žbuke...ali, svemu dođe kraj pa tako i ovom poslu! Mislim da jako dobro znate o čemu govorim, jer svatko od vas je imao bar jedan veći zahvat u kući. Ja sam renovirala kupaonu, ali od podruma do septičke, tako da su mi osim kupaone i ostale prostorije u kući bile zahvaćene štemanjem, žbukanjem i tsl., a nakon dovršenog posla iz stare kupaone sam ostavila jedan ormarić koji više nisam mogla vratiti u novouređenu kupaonu a da i njega ne dotjeram!


Evo kako je izgledala stara kupaona koja je vapila za preuređenjem!
Ovdje je već sve staro bilo vani, nova žbuka i nove cijevi na zidu i podu...majstori su bili savršeni, brzi i jeftini - možete vjerovati? Ja nisam vjerovala tako dugo dok posao nije bio gotov!
I onda je osvanula...nakon samo 8 dana...nova kupaona! Izabrala sam neke pločice u klasi da uštedim nešto para, u dvije nijanse sive - svijetlije i tamnije, a za pod tamnije.
I onda sam čistila, čistila i čistila i jedva sam čekala da počnem raditi na ormariću, jer sam imala u glavi viziju kako želim da izgleda!
Prvo sam kitom za drvo popravila nedostatke, pobrusila, a zatim sam nanijela reljefnu strukturu na vratima  i gornjem dijelu pomoću šablone i kita za drvo.
Prednjice sam obojala u bijelo, a gornju plohu sam obojala (kao što se vidi na slici) unutar sivo, a izvana bijelo. Ručkice sam obojala u srebrnu, bridove ormarića i ručkica sam zacrnila. Šablonu sam također prešla crnom bojom...lagano.
Sivom bojom sam obojala unutrašnje dijelove kao i sa strane.
Evo još detalja!


I napokon...u cijelosti...dovršen ormarić!
 Ja sam jako zadovoljna...lijepo mi se uklopio u prostor, a ladica nikad dosta (barem meni) :)
Kako vam se svidjela cijela "operacija" kupaona i ormarić u sivo-bijeloj kombinaciji?
Da li bi nešto dodale, promijenile?  
Trenutno radim na sitnim detaljima poput čaše za četkicu, tegle za poneki cvijet, možda obučem teglu u sitne kamenčiće...imam puno ideja i bojim se da na kraju ne pretjeram :))))
Svim dragim čitateljima ovog bloga srdačan pozdrav i do čitanja!

Objavi komentar