subota, 15. veljače 2014.

Konac i heklarica!


Heklanje je za mene odmor od svih drugih kreativnih poslova i kad mi se ništa drugo ne radi, onda izabarem šemu (što traje prilično dugo), uzmem svoju omiljenu heklaricu br. 1 i konac!
Za ovaj plavi tabletić trebalo mi je malo više sati rada nego što je to uobičajeno, jer su kroz cijelu šemu oni mali smotuljci (bobice), ali je zato bilo lijepo pogledati gotov uradak!

A da ne bi ovaj post završio samo s jednim jedinim radom ubacila sam još malih heklanih podložaka za čaše koji su se pokazali kao vrlo praktični, perivi su i dugotrajni :) Možda sam mogla odabrati neku gušću šemu, ali...drugi put!


Ideju za heklane podloške sam dobila na blogu drage prijateljice Mare!

Poklonila sam ih Mihaeli, jer sam joj napravila podmetače od CD-a, ali sam se odlučila da joj i isheklam tako da ima za svečanije prigode!
 Podloške od CD-a sam napravila samo tako da sam zalijepila samoljepljivu tapetu na CD-e s jedne i druge strane i to je bilo to!

U kompletu sa heklanim podlošcima isheklala sam još jedan za bokal!
 Toliko od mene!
Ukoliko nećete iskoristiti ovaj prekrasan sunčan dan za šetnju onda preporučam: uzmite konac i iglu i heklajteeee!
Do slijedećeg tipkanja lp!

Broj komentara: 8:

CREATIVE KHADIJA kaže...

beautiful :)

Klaudija Rajković kaže...

super radovi,
već duže vrijeme nisam uzela heklaricu, a i sama sam si rekla da si moram napraviti podmetaće, no i izvesti nešto za Uskrs..
no kako sam sva u papirićima neznam da li ću sve stići, pokušat ću :D

Biljana kaže...

Super Sanja, ti si kraljica od konca i heklarice :)radovi su ti predivni :)

Nena3110 kaže...

Sve što radiš, savršeno radiš. Drago mi je što vidim da si se aktivirala, rad pomaže da se osećamo bolje.
Nadam se da se osećaš dobro i da uživaš u svojim radovima.

Manuela kaže...

Olá

Ficou muito bonito, gostei do tom.
Continuação de bonitos trabalhos.

Manuela

Nataša kaže...

Nije važno da li je šema gušća, bar ne za ono što se tiče izgleda,jedino da tebi tako više odgovara, jer ima više posla.

I ja se, ponekad umorim od nekog rada, bez obzira što volim kreativnost svake vrste, ali mi, jednostavno dosade i moje salvete i papiri i sve ostalo. To traje nekoliko dana, a onda se ponovo vratim i shvatim da, kad god mi prođe taj period zamora, ja napravim nešto totalno drugačije, prosto, promenim stil. Ne znam kako bih drugačije rekla. A ja te pozivam da se pridružiš grupi na fb, koju sam ja napravila i zove se LIKE TO RECYCLE. Mislim da bi onaj tvoj post o tome kako se dobija laneno platno bio pravi pogodak.

Nely kaže...

Draga Sanja,
smatram da je pravo bogatstvo znati ovakve vještine ručnih radova,kao što ih ti poznaš,divim,se i divim uvijek iznova sa koliko umijeća i pedantnosti sve to radiš,zaista fascinira.

Unknown kaže...

predivno draga moja prijateljice !