ponedjeljak, 19. rujna 2011.

Motaaaj!

Konačno mi je krenulo :)))
Besciljna šetnja po kući i izvan kuće, u stalnoj potrazi za nečim što ću raditi gledala sam u sunce i zvijezde očekujući odgovor, tražila sam inspiraciju u vašim lijepim radovima i komentarima na prethodnom postu (nešto od toga je u realizaciji) i ništa, nula bodova!!! Eh, onda je Mihaela dobila na poklon od svoje frendice s faksa nakit koji je sama izradila, a za oko mi je zapeo jedan prsten od satenske vrpce i znala sam da će to biti "ono nešto" i prebacila sam se sa off na on! A kako bi to bilo kad to ne bih podijelila s vama, pa krenimo!
Kako nemam satenske vrpce odgovarajuće širine, a i nije mi nešto išlo preklapanje jer mi se vrpca stalno raspadala i ispadala iz ruku,  brzo sam se prebacila s preklapanja na motanje i onda sam motala, motala i motala i zaključila da je to najjednostavnija i najjeftinija izrada cvijeta od tkanine, jer potreban vam je tek komadić bilo kakve tkanine i motanje može početi! Ovakvi cvjetići mogu biti ukras u kosi (na špangi ili rajfu), na čestitci, na poklon-ambalaži, kao broševi, narukvice ili pak prstenje! Ja sam se odlučila za prstenje!
Evo nekoliko primjera!
I onda je nastao još jedan zvjezdasti cvijet!
Ukoliko vas zanima kako se mota tkanina možete pogledati moj video! Inače, za one koji ne znaju, do sada sam objavila dva videa sa svojim radovima, a ovaj video je snimala moja Mihaela svojim fotićem i moram vam priznati da smo se dobro nasmijale kad smo to radile te u više navrata prekidale snimanje radi toga jer je puknuo konac, jer mi je pala perlica, jer se Mihaela smijala itd. da ne nabrajam, ali na kraju smo vrlo ozbiljno prionule poslu i nadam se da se vidi ono što se treba vidjeti i da ćete shvatiti moje "motanje"!

 Svima jedan veliki zagrljaj do idućeg posta kad ću posložiti svoje friško ubrane kamenčiće :))))
Objavi komentar