subota, 20. kolovoza 2011.

Dvije različite boce!

Jedna je rađena kombinacijom salvetne tehnike i sjenčanja (decoupage+pittorico), a druga je rađena uz pomoć čipke preko kojeg se nanosi akrilni kit! Jedna za gospodu, druga za dame!
Prvo sam bocu obojala bijelom akrilnom bojom na koju sam lak-ljepilom zalijepila izrezane motive sa salveta, polakirala sam i zatim sam sjenčala akrilnim bojama koje sam si sama "zmiksala" i na kraju opet polakirala. Čep sam dodatno ukrasila tako da sam ga obojala u zeleno, a zatim sam od das-mase napravila mali grozd i dva lista koje sam odmah zalijepila za čep i ostavila sušiti nekoliko dana te na kraju obojala!

Druga, za dame,
Krep trakom sam oblijepila područje koje sam željela ostaviti prazno, te sam sa tri strane boce nanijela ovalj reljefni uzorak pomoću čipke i akrilnog kita. Kad se sve osušilo dodatno sam ukrasila konturom za staklo. Zatim sam ponovno nalijepila pik traku a ostale dijelove (kao što vidite na slici) sam posprejala zlatnim akrilnim sprejom!
Lijep pozdrav svima koji s veseljem čekaju svaki moj post :)))

Broj komentara: 16:

Tatjana kaže...

Kakve boce????Dama i gospođe bit će,barem bi trebale biti, presretne.Zlatna s konturom je posebna!

Anonimno kaže...

Predobro izgleda, nadam se da će otići u kompletu kod nekog para. I moram priznati da mi se prva, za gospodu, više sviđa. Lijep pozdrav i tebi draga, istina, s veseljem očekujemo tvoje nove postove. :)))

Unknown kaže...

Obje mi se jako svidjaju ali ova s čipkom je posebno lijepa, bravo Sanja.

LivesArt kaže...

Prekrasne su ....

eda kaže...

Ja se sigurno nalazim u ovoj zadnjoj rečenici:))
Prvo ću pohvaliti "zmikser", baš si zgodno umiješala ove bojice uz motiv, još si i grozd napravila, baš odlično!!
A ova damska je baš mmmmm... mljac... elegantna i raskošna istovremeno..

Anonimno kaže...

Prekrasne su i zanimljive obje boce!

Sandra kaže...

Odlične su, rekla sam ja - ti si neki Big Brother jer moja boca sa čipkom se suši na balkonu i napravila sam je prije nego sam pročitala tvoj post:)))

Jolanda kaže...

Super si "odradila" ove boce!!!!!!! Sve pohvale!!!! Detalj na čepu prve - točka na i :))

zrinkabk kaže...

Lijepe su obje, damska mi je mrak.

Pipi kaže...

E vala bas su ti onako bogate boce i prelepe. Ovo je za izlozbu valjano, ali soljicu od spage sa cvecem jos uvek imam u svojoj glavi kao nesto posebno i vidi na sta si me gurnula jednom soljicom....;) hvala ti za takvu energiju, posebna si.....

Unknown kaže...

prelepo! al ona za dame je baš baš sjajna!

Mare kaže...

da li sam ja gospođa ili dama ili sam samo Mare neka drugi odluče ali meni su obje boce lijepe :)).....ma možda ipak mrvicu više naginjem ovoj drugoj:))).....

Nena3110 kaže...

Prelepe su boce!

Majto kaže...

Inače ne volim staklo, ali tvoje boce volim! Ma ja sve tvoje volim! A ova s čipkicom je mrakač!!! Baš po mom guštu!!! Oduševljena sam :-))) čipkom koja mi je u krvi, ali još više tvojom izvedbom :-)))

Sanja kaže...

haha...kak vidim nekome je čipka i u krvi...jooooj Majto baš si me nasmijala...hvala :)))

Good Ghost kaže...

Jako lijepo