srijeda, 17. kolovoza 2011.

Može malo špage?

Jedna u nizu napuklih šalica za maxi kavu već me dugo gleda, a gledala sam i ja nju i vagala ideš u smeće-ne ideš u smeće i na kraju se spasila tako da sam je obukla u špagu i sada imam prekrasan ukras za stol! Na kraju smo bile sretne i ona i ja :)))
Većini vas znana tehnika - drvofix i špaga i strpljenje! Počela sam omatati od dna prema vrhu pa sam dodala još ukrasne zavijutke, omotala sam i ručku, a unutra sam stavila komadić stiropora na koji sam stavila malo ukrasne trave, uzela sam drvene štapiće koje sam prepolovila, svaki omotala špagom i na vrh pomoću vrućeg ljepila zalijepila laticu od špage i puževu kućicu, te ukrasila likom i/ili cvjetićom od kukurozovine. U sredinu sam stavila cvijet napravljen od špage, a kako ste vidjeli u špagu sam obukla i tanjurić kojem sam kasnije još dodatno ukrasila rub sa izvučenim nitima špage (onako čupkavo) ali više nisam imala na raspolaganju svoju fotografkinju pa ćete se zadovoljiti viđenim!
Osim ove reciklirajućeg dekorativnog ukrasa napravila sam još jedan na staklenki, s tim da sam na njoj po sredini radila s čipkom i akrilnim kitom i na kraju sve dodatno ukrasila školjkicama, puževim kućicama, kudeljom i sl. Uživo mi je još ljepša, baš je onako nekako starinska i po mom guštu!
Napravila sam si i par vjenčića od zelene i suhe kukurozovine pa pogledajte i njih!
Ako vam nedostaje ideja potražite ih OVDJE!

Na kraju posta želim podijeliti s vama jedno lijepo iznenađenje koje me danas dočekalo na stolu kad sam se umorna vratila s posla! Iz koverte se širio onaj dobro znani opojni miris lavande, ali ne bilo kakve lavande, jer drage moje, ova lavanda je u srcu, a znate kolko volim srcolike oblike (skoro ko naša Majto) i upravo zato su ova tri srca nešto najdraže što sam mogla dobiti! Hvala ti Sandra od srca, a vi svakako skoknite na njen blog "Kreativni zanos" i pogledajte šta sve ta vrijedna žena radi! Uživajte u slici, a ja ću uživo :)))

Objavi komentar