subota, 23. srpnja 2011.

Surprise, surprise :)))))

...čini vam se poznat naslov?
...čini vam se da ste negdje vidjeli upravo ovakvu kutiju?
...ma ne, varate se, ovakvu kutiju možete vidjeti samo u mojoj sobi :)))

Prepoznajete čijih je ovo ruku djelo?
Da, drage moje, ostala sam otvorenih usta na ovo mnoštvo maštovito upakiranih prekrasnih poklona koje se potrudila napraviti upravo za mene naša draga Tatjana s bloga Art Drops! Radi se o recikliranoj kutiji, što mi je posebno drago, a lijepa je i iznutra, potočkana kao i izvana :))) No tu su i puževe kućice :))))... eh, ti znaš bocnuti ravno u sridu...kućice oslikane one stroke tehnikom...najljepše kućice od svih...sve si mislim da ih odnesem u šumicu pa da se u njima nastane pužeki pa nek se malo prave važni...hehe! Zatim je tu jedan tekst koji mi je oči napunio suzama, ali i jedno srce by Tatjana! Draga Tatjana, zaista si me iznenadila, a pokloni su kao da sam ih sama birala! Srce mi je puno veselja i hvali ti na tome :))))



No, ovaj post neće ovdje završiti, to bi bilo prekratko (šteta papira heheh), nego idemo dalje sa kutijama koje sam ja radila, hm, prilično dugo, s obzirom da uvijek nešto započnem i ostavim, pa dodam nešto i opet ostavim! Kao što znate, kutije baš ne volim raditi (kao ni šivati), al ipak se nekad posvetim i tome, da obnovim znanje :))))
Kutije imaju toliko ploha da se gubim vrteći ih ukrug, pa iznutra, pa gore, pa dolje i nikad kraja, ali zato volim preuređivati okrugle kutijice od raznih krema :))))

Kutija br. 1
...sa svih strana...nemojte me ni pitati kako i šta sam radila, jer tu je bilo toliko promjena i preinaka da se više i ne sjećam...uglavnom vidi se da sam se igrala bojama dodavajući i oduzimajući, a unutra sam je samo pomackala tek tolko da ima boje, što pak ne znači da je neću i iznutra malo uljepšati :)))
Kutija br. 2
...e takve kutijice volim raditi...okrugle, na pokopcu ružica sa 2K i srebrnim prahom, a okolo roza i žuta boja i preko toga čipkica...unutra je skroz bijela pa iznutra nisam trebala ništa bojati...koji užitak...dvije plohe /ajd tri ako računam i onu ispod/
Kutija br. 3
...drvena, tehnika deocupage, oko ruba poklopca ukrasni konop
Nema više!
Sad se idem posvetiti svom stoliću koji me čeka da stavim malo bitumena...mislim da će bit točno onakav kakvog sam si zamislila i jedva čekam da ga dovršim :))))

Broj komentara: 19:

Prirodna kaže...

aaaaaa, evo ga - surpriseeeeeeeeeeeee :) :)

nikad nikad ne bih pogodila što je unutra, ajmeeee, pa ovo je neiđeno :) :) kako lijeeeeeeeeeeeepo

kutijice su ti sve mraaak, a najviše mi se sviđa okrugla, ne zato jer je okrugla, već zbog pastelnih nijanski na koje se lijepim...reći ću radije - ko pčela na med :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

eda kaže...

E baš me zanima što bi se dogodilo da ih ostaviš u šumi, vjerojatno bi izbili pužarski ratovi u borbi za nove nastambe:)) Baš prelijepo iznenađenje od one šašavice, raditi OS na puževim kućicama, haha, nisu joj sve naplavine na broju (Tatjana, ne se ljutiti, oduševljena sam!!!)
A ove tvoje kutijice!! Pa kad stigneš, ženo, pored tog stola još se baviti i kutijama?? Ova okrugla, bublasta, baš je preslatka!!
I pažljivo sa bitumenom, nemoj se ugledati na Maru koja sve zamulja uljanim bojicama:)

Unknown kaže...

Kakav supriseeeeeeee.Naravno da nikada ne bih pogodila sta je unutra.To samo Dropsica moze smisliti.Tvoje kutije su...pa tvoje kutije...mmmmmmm, preslatko, sve na svom mestu i nikada to much.

Tatjana kaže...

Surprise,surprise draga moja!Hvala tebi što si mene ispunila radošću zbog tvojeg veselja!

A kutije štancaš poput majušnih vilenjaka u tvornici sreće.Reciklirana mini s čipkom je prekrasno romantična i nježna.Drugačija od ovih ostalih.Posebna!

Suzana kaže...

Surprise je par ekselans drage moje-ostala sam otvorenih usta od iznenađenja. Prekrasno!!!!

Jasminka kaže...

Tatjana je stvarni pogodila ,jer mene puževe kučice odmah asociraju na tebe. Vjerujem da su preslatke. A od tvojih kutijica posebna mi je ljubičasta sa konopom. Budi mi dobro. Jasminka

kiselbri kaže...

Precioso!!! que lindos trabajos.. felicitaciones y que los disfrutes.
Besitos!

Biljana kaže...

Lijepo te je Tanja iznenadila. Prekrasne skrinjice, vidi se da si se druzila sa Mare u zadnje vrijeme, samo molim te oprezno s bitumenom:-)
Pusa

Sanja kaže...

Haha...poslušat ću vaše savjete i jako paziti s bitumenom ili da ga jednostavno nalijem i ispoliram :)))
Hvala ti Jasminka što te majušne nastambe od pužeka inspiriraju baš na mene, to mi jako godi!
Aleks, puno ti hvala, tebi se sve sviđa, jeeeej!!!
Bome draga Eda i ja sam si to pomislila da joj nisu sve naplavine na broju, ma vidi ti samo kolke mi je kućice ukrala iz šume :))))
Hvala cure!!!

Mare kaže...

samo ti nalij bitumen preko stola,bar se željkec neće morati uzrujavati ako mu nešto kapne na taj famozni stol:)))).....
a šta reći za onu,onu tamo iz istre:))))....baš je šašavica!!!.....vjerujem da si pala na tur kad si vidjele puževe u kutiji:)))))...hihi:))..
i meni je ona okruglička kutija baš će-će....
samo mi nije jasno kako ti se zavrti u glavi od ćoškastih kutija a od okrugli ne!!!....

Nasmijano nebo kaže...

ajme koji prekrasan suprise! i kažeš puževe kućice je oslikala??? ludača jedna. ma tko je ne bi volio?
a moram ti priznati i da sam oduševljena tvojim kutijicama. ne znam koja mi je ljepša.

Unknown kaže...

Izennađenje ti je savršeno, puževe kućiće takođe! Tvoje kutijice mi se mnogo sviđaju, svaka ima nekakav svoj sopstveni šarm. Ova poslednja mi je nekako orjentalana i jako mi se dopada!

Anonimno kaže...

Pokloni su odlični i naravno da odmah prepoznajem rad...a tvoje kutijice su predivne, zbilja neznam koja mi je ljepša od koje...sve su preslatke...:)))

Sandra kaže...

Bravo za Tatjanu i puževe kućice, originalno i stvarno na pravu adresu:)
A tvoje kutijice, kad sam vidjela onu zamackanu, sva sam se naježila od sreće, jednom ćemo morati skupa mackati, tko nije probao to niti ne razumije:)))

Good Ghost kaže...

a tu je.... prekrasan poklon, a kućice? fora
Bravo za tebe, a bravo i za Tatjanu što je uvijek darežljiva...
A tvoje kutijice su prekrasne

A... nakit kaže...

kratko i jasno, lijepe... :)

Sanja kaže...

Da nalijem bitumen? Kak si samo pogodila, naravno da će željko šizit što mu neću dati ni da pipne stol hehe...i no, no, ne vrti ne vrti mi se u glavi kad idem ukrug :)))))
dakle, kućice u Tatjaninoj vanstrok izvedbi vam se jako sviđaju...eh, morat ću naučit tu tehniku :))) ...hvala draga "kreativni zanosu" što ti se sviđa baš ona namackana kutija!

Majto kaže...

Pa ovo je divno!!! Kutijica suprise suprise je božanstvena! Ma mora da ta koka Artica ima neke pomagače, ma sigurno tamo nešto zajedno čarobiraju!!! Pužaste kućice su apsolutno fantastične! Bez riječi sam! Svaka priča neku svoju, posebnu priču. Uživaj u svom iznenađenju i nedaj kućice nikome, nek si pužeki tam u šumi nađu druge :-))) A tvoje su kutijice bombica, kao i uvijek! ova ružasta romantična je... AH!!!

Pipi kaže...

HAHAHaaaa, jel mogu da se smejem i vise nista ne dodam. Pored ovih veselih komentara ja se smejem, uzivam i drzim za stomak. Blog ti je prava oaza, prelep je, kutije su fantasticneee a Tatjance je svetsko cudo koje bih ja rado zajedno sa svima vama stavila oko moje kuce i onda mi ni internet ne bi trebao. Pusa i obozavam vas i hvala vam na ovakvom lepom druzenju, ah da i pozdaravi su ove godine sicilijanski topli i nezni bez kise. ;))) Ala je lep ovaj svet, bas je lep, ma jednostavno prelep.