četvrtak, 25. studenoga 2010.

Blagdanski vjenčići!

Kao što sam najavila u prošlom postu, donosim vam 3. dio mojih aranžmana, ali ovaj puta vjenčića (za vrata ili za stol) koje sam radila uz pomoć žice i grana vrbe i breze što mi je služilo za bazu, zatim sam neke obložila mahovinom, neke slamom, a neke sam ostavila da se vide grane, te sam samo dodala grančice srebrnog bora.. Ukrašavala sam svim i svačim, što god sam imala u kući i oko kuće, a između ostalog i suhim cvijećem (hortenzije, ruže i sl.). 
...pa krenimo sa slikovnicom...
Ovaj prvi mi izgleda kao torta, a znate li koji sam materijal tu koristila? Ma, ne mislim na ruže, ni slamu, ni češer, nego mislim na formu kruga koju sam radila od tzv. "kocenja" (žao mi je ako ne znate što je to, ali stvarno ne znam književni naziv, to vam je onaj dio koji ostane kad se krunji kukuruz). Moj Željko mi ih je izrezao na komadiće i ja sam ih spajala u krug, s tim da se nalaze na kartonskoj podlozi i prešpricani su bijelom akrilnom bojom.
 Još fale svijeće, ali ih nisam kupila, no ostavila sam mjesta za četiri svijeće, pa si svijeće zamislite sami, crvene, zelene, zlatne - mislim da će ići bilo koja od tih boja!


I ovdje fale svijeće :)...i opet fali svijeća, ovaj puta samo jedna u sredini...


Eto, to je to što se tiče vjenčića!
Nadam se da ste bar upola uživali u pogledu kao što sam ja uživala radeći ih!
Lijep vam pozdrav do slijedećeg posta,
Objavi komentar