subota, 9. listopada 2010.

Šetnja...

Kao što sam već spomenula ja, moj suprug i kćer volimo šetati prirodom, istraživati i diviti se svim prirodnim ljepotama. To je mjesto za odmor, mjesto u kojem pronalazimo svoj mir osluškujući cvrkut ptica i žubor vode. Ja tu pronalazim i inspiraciju za svoje kreativne radove, jer kad vidim neku grančicu, žir, češer, puževu kućicu, mahovinu, koru...odmah mi se nižu svakakve ideje. Moj suprug je nekad volio umočiti udicu i loviti ribe, ali više ne, sad samo voli prošetati i malo odmoriti, ali njegovi savjeti su mi uvijek dobro došli, jer on zbilja zna skoro sve o vrstama drveća, što je dobro uzeti, a što ne, što gdje raste i tako to. Dok mi tako šetamo, odmaramo ili skupljamo repromaterijal, naša Mihaela pronalazi neke druge ljepote koje zabilježi fotoaparatom.
Baš zbog tih šetnji volim jesen, proljeće i ljeto, ali nikako ne volim zimu, ne podnosim je, čak ne volim ni snijeg, brrrrr, šetnja u kojoj vidite samo bijelu boju...ah koma...zima na mene djeluje depresivno i najrađe bi bila medvjed da prespavam zimu i probudim se u proljeće! Hehe....pusti snovi!













Broj komentara: 10:

Biljana kaže...

Wow!!
Zavidim vam, fotografije govore vise od rijeci:))
Fantasticne fotke:))

eda kaže...

Lijepo vas je vidjeti kako uživate u malim radostima..Nakon dugog, sparnog ljeta i mene jesen uvijek oduševi u svim svojim bojama i oblicima.. Fotografije su izvrsne!! (želim ti kratku zimu sa malo, malo snijega)

Anonimno kaže...

prekrasne obiteljske fotografije!!!
Pohvale kćeri.

Pusa i veliki pozdrav.

Mare kaže...

uživala sam u fotografijam,mihaela je pravi znalac:))).....lijepo vas je vidjeti ovako sretne i zadovoljne:)))...
pusa podravini:))...
M.....

mihaela kaže...

eh mama i ja bi najradije bila medvjed i prespavala zimu... brrrr... :(((

jasna kaže...

Baš je lijepo kad možemo uživati u lijepom vremenu, da barem potraje što duže.Ja sam jučer uspjela malo šetati osječkim zoološkim vrtom pa mi je isto bilo lijepo. Ni ja nisam baš neki ljubitelj zime, iako sam rođena u pravu zimu, u siječnju. Volim zimu gledati iz tople sobe, kroz prozor.
Pozdrav

Lenka kaže...

Predivan porodični provod u prirodi! Jesen uvek deluje inspirativno sa svojim bojama :D, i mogu zamisliti kakva si sve prirodna blaga nakupila i kakve čarolije se spremaš da napraviš :))).
Fotografije su izuzetne, baš je divno kada je kuća puna kreativaca :))).

Sanja kaže...

Zahvaljujem vam na vašim lijepim komentarima <3

Pipi kaže...

Mnogo si slicna meni. Ja volim mnogo setati u prirodi, priroda mi je lek za dusu. Da mi je da te mogu na tren prosetati iza svoje kuce, pored reke i kod vodopada.Jako su lepe Michaeline slike. Pusa

Maite - vitoma kaže...

Bonito paraje, me encantaron las fotos.
Bss.