četvrtak, 21. lipnja 2012.

Reciklirane kutije I

Već dugo nisam reciklirala, a nakupilo se dosta toga, od kartonskih kutija, plastičnih, staklenih, do onih od krema i kako bih smanjila količinu naizgled bezvrijednih stvari morala sam se prihvatiti posla, jer kad nekom želim nešto pokloniti panično tražim koju kutiju ili vrećicu, ali nema, no sada ću imati bar nekoliko!
Otkud da krenem?
Idemo od kutijice u kojoj je bila krema za lice!


Započela sam nešto raditi po njoj, obojala sam je u zeleno, jer je unutrašnjost kutijice zelena, pa sam nešto crtala konturom, pa mi se nije svidjelo i onda sam digla ruke od nje, ali se opet pojavila i odlučila sam je dovršiti da je više ne gledam! Dakle, na prije obojanu podlogu, onu koja mi se nije sviđala, nalijepila sam čipku, a poklopac sam obojala bijelom akrilnom bojom u dva sloja (tapkajući spužvicom) i zatim zalijepila cvjetni motiv sa salvete (meni jedna od najdražih)! Na kraju sam polakirala i onda mi je nešto nedostajalo, pa sam dodala još i roza cik-cak trakicu!
Usporedo s njom radila sam sa istom salvetom još jednu plastičnu kutijicu koja je, nemam pojma od čega, ali je vrlo zgodnog oblika, jedino što nisam zadovoljna s gornjim dijelom koji sam htjela da ostane proziran, ali opet ne potpuno prazan, pa sam onom šljokastom bojom za staklo prošla rub i iscrtala srce, no, to nije to, nešto tu ne valja i vjerojatno ću tu nešto drugo smisliti!
Kad sam lijepila salvetu posula sam malo šljokica u prahu, a na donji dio prozirnog poklopca sam zaijepila čipkicu!
Imate li vi kakav prijedlog u vezi gornjeg dijela ove kutijice? Sad dok je gledam, možda sam trebala staviti neku crvenu šljokastu boju umjesto ove zlatne!
I mislila sam nastaviti sa kartonskim kutijama, ali sam se prilično umorila pišući ovaj post, jer me ova vrućina ubija, a osim toga, boli me ruka od injekcije protiv tetanusa koju sam dobila zbog toga što sam bila nestašna  i porezala si nogu na staklo, ali, nedam se ja!
Dakle, u idućem postu opet recikliranje :)))
Objavi komentar