četvrtak, 14. srpnja 2011.

S ljetnog odmora!

Moj ljetni odmor je započeo prilično radno!
Prvi vikend u srpnju održavali su se Podravski motivi u Koprivnici gdje sam aktivno sudjelovala, a najvažnije je da sam upoznala nekoliko vrijednih i kreativnih dama! Vrijeme je bilo odlično, ni hladno, ni vruće, samo nam je vjetar stvarao poteškoće! Podravske motive je posjetio i predsjednik RH i sa velikim zanimanjem je razgledavao sve izložene rukotvorine, razgovarao s ljudima, čak je nešto i kupio, ali psssst.
Da ne duljim s pričom, evo nekoliko zanimljivih fotki!
Mini art Koprivnica!
Likovno-kretivni centar Koprivnica!
Kreativna udruga Suncokret!
Nakon što sam se sa svima pozdravila i izljubila, krenula sam pakirat svoje krpice i krenula na put na najljepše more na svijetu, Jadransko more! Putovanje je trajalo cca 8 sati i prilično me izmorilo, no nisam bila bez posla, uzela sam si ja svoju heklicu i jedan ručni rad pa sam heklala da mi vrijeme brže prođe :))))
I konačno sam stigla na odredište gdje me čekao jedan veliki osmjeh dobrodošlice na licu moje prijateljice koju sam tada prvi puta vidjela, a onda smo otišle tražiti još jednu prijateljicu al smo prvo morale utvrditi kako ona izgleda :))) No, uglavnom, našle smo se, izljubile i izgrlile i mogla je krenuti troglasna priča :))))
Evo nekoliko fotkica!Lijepo i nezaboravno ljeto, smjeh i suze, priče do dugo u noć, btw. ja bih uvijek otišla prva spavati, malo kreativnosti kad bi nam se dalo, šetnja i kupanje u preslanom moru i vrijeme je brzo prošlo!
Drage moje prijateljice, dvije nevjerojatne žene, pune znanja i iskustva, kreativne i velikog srca, puno vam hvala što sam vas upoznala, bila mi je čast biti u vašem društvu!
Hvala draga što si odvojila svoje dragocjeno vrijeme kako bi bila s nama!
Bilo nam je fenomenalno i no, no, još ćemo se mi vidjeti :)))) Tak imam vas rad!!!

I naravno, opet sam malo promijenila izgled bloga :))) Nadam se da nemate problema sa sporim otvaranjem!
To bi bilo to, do slijedećeg posta, mah mah!
Objavi komentar