srijeda, 22. lipnja 2011.

da/ne

Nemam pojma šta mi je, potpuno sam dekoncentrirana i ćudljiva, sve što sam radila ovih dana ispalo je katastrofa! Da, dobro sam, ne, nisam!
Kako mi ništa nije išlo od ruke, bacila sam se na svoj blog, jer su mi neke od vas u svojim komentarima napisale da izgled bloga uopće ne sliči na mene! Pa, bile ste u pravu! I tako sam ja krenula uređivati svoj blogek i onda sam naišla na tolike probleme da me još i sad boli glava! Uglavnom, samim vedrim izgledom bloga sam zadovoljna, ali imam još neke stvarčice za posložiti, a ono što me ubilo u pojam je header koji u sebi sadrži "Home, About, Contact i Faq" (ovo zadnje čitaj fuc, jer sam ih sve lijepo poslala u pm). Naime, nikako, uz sve moje napore da skužim zašto to ne radi, a ako ne radi, zašto uopće tu stoji i kako da to maknem! Ako netko od vas zna, molim da mi pomogne!
Osim toga, složila sam si da se svi linkovi otvaraju u novim karticama jer me to strašno živcirala kad moram klikati back, no htjela sam da tako bude i slikama, ali neće, pa neće...i pitam vas onda, kako me ne bi boljela glava?
A komentari su vam sada ugrađeni ispod posta i nadam se da ćete se snaći :)))
Sada imate mogućnost tzv. pretplate na sadržaj postova (RSS) što ja inače puno koristim i često čitam postove u Google Readeru što mi je super, pogotovo kad imam probleme sa učitavanjem nekog bloga!
Sad dosta o mom blogu, jer ću vam ipak pokazati nešto što sam radila!
Uspjela sam dovršiti terakota teglu i šteta da Zondra nije prije radila svoju lijepu točkastu terakota teglu, pa bi onda znala kako uštedjeti boju, pa s primerom! Al, eto, učimo se cijeli život!
Ja sam svoju natapkala spužvicom i crnom bojom, pa sam dobro navoskala sve, jer nisam znala koje ću dijelove šmirglati, pa sam onda širokim kistom obojala u bijelu boju, nakon što se osušilo, ošmirglala sam i lijepila suncokret salvetu! Malo, sasvim malo, sam dodala bitumena i na kraju sve prepenzlala lakom na bazi vode!
Osim ove tegle započela sam raditi tzv. šef (stvarno se ne mogu sjetiti kako se to čudo od tikve još zove), a u njima su nekad nosili vodu ili još bolje, vino!
Nešto sam tu kemijala sa twin color zlatnom bojom, pa sam po Edinim uputama razvaljala das masu na koju sam utisnula list koji sam onda zalijeplila drvofixom na svoju tikvu, pa sam isto tako utisnula jednu okruglu čipku koju sam zalijepila ispod tikve (jer je tikva imala rupu), pa kad se sve lijepo osušilo, išla sam bojati, pa nikako nisam zadovoljna s odabirom boje i sad to lijepo čeka neka bolje dane i navalu inspiracije!
Evo, ovako je izgledalo prije nego sam išla bojati!
A ovako obojano!

Nekako mi je ispalo prešareno i morat ću napraviti neke preinake ali ne znam kakve!
Što vi mislite? Da ili ne?
I što mislite o mom blogu? Da ili ne?
I tako su zadnji atomi snage potrošeni u pisanje ovog posta!
Do čitanja i sve vas lijepo pozdravlja vaša Sanja :)))

Objavi komentar