utorak, 5. travnja 2011.

Cvijeće&cvijeće

Idemo dalje, velikih hrvatskih pisanica ste se nagledali, a možete ih vidjeti i uživo na izložbi "Pisanice od srca" na zagrebačkom Kaptolu od 3. travnja do 2. svibnja!!! Pa uživajte :))))
U ovom postu donosim vam samo cvijeće, ono koje upravo cvjeta i krasi moju okućnicu svojim prekrasnim bojama, do onog koje sam sama izradila od različitih tkanina, a najviše od organze (ona mi je omiljena), a bit će ukras u kosi, na odjeći, na torbi, na svemu!!!
Hvala vrijednim curama koje su nam pokazale puno načina kako izraditi cvijet od tkanine, a neke od njih su LenkaMareLindaGoge, Zandra i Ružica, koja mi daje inspiraciju u svom cvjetnom web albumu (oprostite mi ako sam zaboravila neku ljubiteljicu cvjetnih ukrasa)!











 Nadam se da ste uživale-(i) u ovom rasvjetanom postu :)))
A ja idem dalje nešto radit, ali ne znam otkud krenuti, 1000 ideja, a vrijeme za kreativu mi je ograničeno na nekih 2h dnevno...taman se ufuram u nešto, pa moram stati...uf....ali ipak idem :)))


Broj komentara: 26:

Anonimno kaže...

vidim da su i stare vrećice našle svoju novu svrhu. :) bogati su ispali cvjetovi od njih, kao božuri...

Sandra kaže...

Lijepo ti je cvijeće, i umjetno i pravo:)
Kako se zove ono crveno? Super je...

Unknown kaže...

rojžice, rojžice.....sva se raspametim kad ih vidim :) jako su ti lijepe, jako, jako!

*lu* kaže...

Prvi cvet mi se najvise dopada.

eda kaže...

Prvo pohvale dragoj Mihaeli na ovim odličnim fotografijama:)))
Ma znam ja da je proljeće i da si inspiraciju dobila s ovim sunčanim zrakama, ali vidim ja ovdje i odličnih detalja za ljeto, već te zamišljam u šetnji uz more nakićenu ovim prekrasnim cvjetićima, hehehe...

Ika Verunica kaže...

Ostadoše mi oči na ovim krasnim cvjetovima....
Prekrasni suuuu....

Pipi kaže...

Uh, uh sta sve vidoh, Sanja draga pa ti to stancas kao u fabrici i jos ono kao malo vremena, pa ovo ti je citava kolekcija u tih 2 sata dnevno, sta bi tek bilo da te puste par dana i ne diraju. Pa ti bi presisala celu Evropu zeno draga. Ovo je predivno, a preciznost tek, bravo,bravo. A da znas da zbunjuje me to sto si skinula tvoju i Zeljkovu sliku, onako nasmejani, navikla sam na vas i sada kao da ulazim na neki drugi blog. Treba mi uvek malo vremena da shvatim da sam tu, sve mislim neki drugi. Hahahaha. POZZZZZZZZZZZZ

Majto kaže...

Ma volim ja živo cvijeće... ali obožavam tvoje rojžice!!! premedene su!!! Preslatke! Od organze, tkanine, sve do jedne, zakon su! Meni je ova špangica s točkastim cvetetkom ztakon!!! UH!!!

Tatjana kaže...

Koliko cvijeća na jednom mjestu,što pravog,što nepravog.Prava je uživancija gledati ih jer je prelijepo!Glasam za 4,6,7 i 8.Jesi li vidjela?Gotovo sve.Sva sreće da ne moram birati!

Lenka kaže...

Vidi se da u tvojoj bašti ne nedostaje cveće,mnogo slatke latičaste lepotice :))).

Sandra Z kaže...

Odličan rascvjetani post. I sve pohvale na ružice od tkanine i, naročito, fotografije :))
Lijep pozdrav

Sandra Z kaže...

Odličan rascvjetani post. I sve pohvale na ružice od tkanine i, naročito, fotografije :))
Lijep pozdrav

Jasminka kaže...

Uh, koliko toga ima. Sva sreća pa ne moram birati koji cvijet mi je ljepši. Ne bih mogla izabrati. A što se tiče ideja i od koje da kreneš? Pa, kreni od prve, a mi ćemo biti uz tebe sve do one tisućite. I naravno, nestrpljivo ćemo čekati 1001. ideju. Mašem ti iz Osijeka. Jasminka

kiselbri kaže...

Lucen divinamente... me encanta el resultado.
Felicitaciones y saludos desde España.!

Biljana kaže...

Ja sam uzivala, koja raznolikost i raskos cvijetova, svi su prelijepi:-)
Pusa

jasna kaže...

Pravi pravcati proljetni post. Sve pršti od kreativnosti.Bravo!

Good Ghost kaže...

Prekrasno! Novi image, nove ružice su super i one u vrtu su krasne. a Mihaeline fotke su odlične

Pipi kaže...

Draga moja Sanja, jeste ja sam naslikala moju macu,to jeste moj izum. Igrala sam se sa malom decom, pa smo pricali o maci, tako je nastala ta prekrasna maca, s tim sto poznajem jednu divnu osobu koju zovemo mau i tako eto rezultata. Hvala ti na komentarima i ti mene uvek razveselis. Posa i pozdrav za Zeljka i Michaelu.

Unknown kaže...

Predivno, rascvetalo, mirisljavo.Koji je lepsi, koji je lepsi....ne mogu odabrati.Savrseno!

Anonimno kaže...

Ovaj post predivno miriše!!! :)))

Nena3110 kaže...

Bravo za cvetice, divni su, prelepe boje, savrsen rad, savrseni su!

Maite - vitoma kaže...

Se nota que entra el buen tiempo, muy alegres, me encantan.
Un besazo.

Keks kaže...

Ah, znam kak je to, taman se ufuraš i onda moraš sve pospremiti jer slijede neke druge aktivnosti na tom istom kuhinjskom stolu :) ali nedaj se, iskoristi svaku sekundu. Ružice su prekrasne, osbno mi je žuta najljepša! :)

Tina kaže...

rožice su prekrasne!

Stomatologija Zagreb kaže...

Sve mi se sviđa:)) Jako bih voljela naučiti raditi cvjetiće:)

Anonimno kaže...

* Jeste dobro,odlično i dragoceno ono što je od Boga *

* Treba znati da onaj što ovo piše,jeste u svemu manji u odnosu na vas * Delovanje na povratak ljudi u svoje zemlje koji su u evropi i svetu * Na umu imati da,vlasti vaše zemlje,vlasti u svetu i vlasti u evropi,jesu vlasti od Boga kroz narod postavljene * Ohrabrenje od strane vlasti i države da,hoće biti mnogo bolje narodu u tvojoj zemlji * Ti sve možeš * Bog jeste sa vama * U tvom srcu jesu reči isceljenja * Ti si dragocen(a) u mojim očima,veli Gospod * Otvori svoje srce * Onaj narod koji je mali,ustvari jeste veliki narod * Vi ste predivni,i ono što je u vama,dar je od Boga * Znajući koliko ste veličanstveni i predivni u očima Gospodnjim,malo po malo,sve veći broj vašeg,i naroda evrope i sveta,vas će prihvatati * Vi imate um Božiji * Ne bojte se nevolja što ponekad naidju * U svakome danu,nova je milost Gospodnja * Sa potpunom slobodom,ohrabrujte svoj narod * Vi znate kako da delujete,jer nad vama jeste ruka nevidljivog Boga * Večna je ljubav Gospodnja * Neka vas vodi ono što je ponizno,i o ovome govori Bog * U ime Gospoda Isusa Hrista,na svemu i za sve,Bogu i nebeskom Ocu slava i hvala *