srijeda, 8. prosinca 2010.

Zimski ugođaj!

Iako su temperature iznad nule i više sliče proljeću negoli zimi, ipak je sigurno da će zima stići, a ja vam je donosim u svojim radovima!
Prvi rad bi bio nekakav dvorac u snijegu, a radila sam ga na laminatu decoupage tehnikom+raspucavanje krakle lakom.

Ovo sam također radila na laminatu decoupage tehnikom, pri dnu sam nanijela cres deco za imitaciju snijega koji sam posipala šljokicama žute boje, jedva se vide, ali se lijepo svjetlucaju kao snijeg! Cres deco sam dodala i na grane bora i na krov kućice, a nebo sam doradila kistom i to crnom, bijelom i sivom bojom i malkice svjetlucavih šljokica!

Bor sam radila na keramičkoj pločici i tu sam svašta eksperimentirala! Na mjestu gdje je bor prvo sam razmazala malo deblji sloj akrilnog kita, pa sam vrućim ljepilom napravila obrise grana koje sam pobojala tamno zelenom bojom i crvenim gliterom sam dodala crvene kuglice ili lampice na boru (može biti jedno i drugo). Oko borića sam bojala, odnosno sjenčala, bijelom, crvenom i crnom bojom i to u nekoliko slojeva, nekolio dana, dok nisam na kraju dobila neke zgužvane efekte :))) U rupice pri vrhu stavila sam ukrasne kuglice koje su ustvari otraga povezane tankom žicom da se može okačiti na zid!

I zadnji rad koji mi se čini nekako nedovršen ili kao da mu nešto fali! Ne znam, šta vi mislite, šta mu fali ili što sam tu "sfulala"? Ideja mi je bila dobra, super je krenulo, a kad sam kao dovršila, to nije bilo to što sam zamislila!
Objavi komentar