utorak, 21. prosinca 2010.

Darovi od srca!

Pokloni su stigli!!!
Ja sam se sva raspametila, raznježila, podjetinjila, raspekmezila, suze su mi bile u očima od same pomisli da je netko svojim rukama izrađivao poklone baš za mene!
Hm, možda sam bila dobra ove godine pa me eto Djedica Božičnjak posjetio malo ranije :)))
A ne, nije, to su sve radile dobre vile svojim čarobnim prstićima! Tko su one?
Tatjana, (o kojoj sam vam već pisala kad sam objavila post o svojim poklonima namijenjenih njoj u swapu koji je organizirala Izzy), jedna mlada predivna osoba koja će u duši uvijek biti dijete, a njezin blog govori u prilog tome, pa ga svakako pogledajte "djetinjstvo-i-kreativnost"!
Koliko truda i ljubavi je uložila u izradu poklona koji su stigli na moju adresu možete provjeriti iz priloženih fotografija!
Čizmica je originalna, sama ju je šivala i to sve ručno - svaka čast Tatjana, čizmica ti je za 10!

Uz čizmicu sam dobila čokoladu da si zasladim život i jedan, opet originalni ručno izrađen poklon - podsjetnik, koji me stvarno oduševio, ma pogledajte ga samo! Boje su neodoljive - moja omiljena naranđasta uz dodatak zlatne, mali preslatki anđelčić izrađen od slame, joooooj slatki je jako, pa u donjem džepiću priloženi papirići, a u gornjem džepiću već stoji jedan podsjetnik koji će mi stajati do poslije Božića, jer je na njemu Tatjana već napisala ovako: "okititi bor, ispeći fine kolače"...i to će mi stvarno i biti zadatak, a ovaj presuper podsjetnik već mi visi na mjestu gdje ću ga uvijek vidjeti!
Onda jedna kutijica u obliku zvijezde za koju vam uopće ni ne moram reći, jer vidite i same da je napravljena savršeno, ali ima nešto i unutra...
puna kutijica lijepo izrezanih i namotanih papirića na kojima piše "Sretan Božić"...nisam ih sve otvarala...mislim da piše na svima isto, ali provjerit ću, obećavam! Zar nisu preslatki? Zar to nije odlična ideja?
Ali tu je i jedno osobno pismo za mene sa Tatjaninim lijepim željama na kojima joj puno zahvaljujem, kao i na svim njenim predivnim poklonima! No, nije to sve, kao što vidite na slici tu je još jedan lijep božićni tekst!
I sve to ću ljubomorno čuvati! Hvala ti Tatjana!

Ne, to nije sve, jer je došao još jedan poklon!
Jedan prilično veeeelikiii poklon i veeeeelikaaaa čarobna kutija stigla mi je od drage prijateljice Ede, a njen blog "Spalatinart" morate posjetiti jer imat ćete što vidjeti - ta žena radi čuda i pritom se služi raznovrsnim tehnikama!
Njen poklon je za mene bio iznenađenje i suza mi je stajala u oku kad sam vidjela njeno ime na kutiji - hvala draga Eda!
A sad pogledajte kakve čarobne stvari mi je poslala!
Kutija naravno nije bila prazna, iako bi mi bila dovoljna samo kutija (uh, šta će mi u njoj stajati?)!
Ma pogledajte vi to!!! Puna kutija darova...jooooj, nisam znala što bih prije, otvarala, slikala ili samo promatrala onako iz blizine ništa ne dirajući da ne poremetim taj sklad!
Njena originalno uređena kutijica koja, naravno, nije prazna...

 ...unutra se nalaze fine čokoladice, zatim je tu pregršt prekrasnih salveta i ogledalo koje još nisam raspakirala, prvo ću mu se diviti ovako kroz celofan - uopće vam ne moram reći da je ogledalo woooow!
 ...još jedna slikica...
I draga Eda, hvala ti puno!
Još ima,
Svojim poklonom me iznenadila i  Jadranka, naš "Good Ghost", jedna izuzetno darovita osoba, a više o tome što sve radi možete pogledati na njenom blogu "goodghost-art"!

Od nje mi je stiglo punoooo lijepih, prelijepih salvetica (jao, kolke salvete, kolke ideje, morat ću raditi u 5. brzini) i anđeli koje ona sama izrađuje, a zatim ih ukrašava, boja i sl.
Pogledajte samo kako su lijepi!!!!
Hvala ti puno, draga "Good Ghost"!

I još vam želim pokazati jastuk koji sam osvojila u jednom Marinom giveaway-u....moram ga pokazati :)))
Draga Mare, hvala ti na tvojim poklonima i na čestitki (moja je "u izradi"), a njen blog i njene postove ne smijete propustiti "Mare-ri.blogspot!"!
Jastuk je samo za gledanje, nitko ga ne smije pipnuti...hehe

I za kraj vam svima želim zahvaliti na vašim posjetama i komentarima, a najviše na vašim poklonima koje ste izradile za mene uz puno strpljenja i ljubavi, te upakirale sa puno pažnje. U svakom i najmanjem detalju se vidi vaših ruku djelo i to me najviše veseli!
Primijetile ste, ili ipak niste, sama sam sve slikala i sve se valjda vidi :)))
Evo još malo slikica malih poklončića koje sam s veseljem izrađivala za druge!Volim vas puno,
Objavi komentar