utorak, 17. kolovoza 2010.

Neobični crijepovi

Hm, da, naslov posta govori sve...malo sam se igrala sa ovim crijepovima i svašta je nastalo!

Naranđasti "čudni" radila sam sa čipkom i kitom za drvo koji mi je konačno "sjeo". 
Prvo sam obojila crijep u naranđastu boju, položila čipku, zategnula i nanosila kit koji sam zaglađivala tako dugo dok mi se nije činilo da je sve popunjeno i poravnato, zatim sam lagano podizala čipku s podloge i ostale su ove izbočine koje sam samo malo prelazila bitumenom i nisam znala dalje što bi još mijenjala, pa je ostao takav kakav je!
Žuti leptir crijep, sam radila tako da sam stavila trake čipke sa svake strane, zagladila kitom za drvo, maknula čipku i ostali su cvjetići koje sam obojala crvenom bojom, nanijela krakle lak na svaku laticu, ali samo u sredinu cvijeta, zatim sam nanijela bijelu akrilnu boju na mjesto gdje sam nanijela i krakle, u sredinu cvijeta sam nanijela žuti perlen pen i dodala 3DPotch Effekt koji je podebljao sredinu cvijeta, sredinu sam obojala u žuto i to cik-cak, a drugi dio bijelom bojom na koju sam nanijela krakle i onda žutu boju. 
Na red su došli leptirići sa salvete i to ovaj puta i onaj drugi sloj salvete tako da imam i obrise leptira. 
Na kraju sam sasvim malo začinila bitumenom.
Zeleni leptiri na crijepu su nastali tako što sam crijep obojala u bijelo, čipka+kit za drvo, malo bršljana okolo, leptire sam bojala u svakave boje, šmirglala, uklanjala, jao svašta sam s njima izvodila, jer nikako nisam bila zadovoljna, a nisam ni sada, no nema veze, šta je tu je, to je bio eksperiment, uspješan ili manje uspješan ocijenite same. Na kraju sam patinirala zelenom uljanom bojom rubove crijepa sa strane (šteta nisam slikala, jer taj dio je ispao zanimljivo) kao i dno crijepa i malo gornji dio. 

Nadam se da ste nešto naučile od mene, ako ništa drugo, bar kako napraviti nešto sasvim neobično!
I ovaj puta bi htjela zdrave kritike, dosta hvale, dajte malo kritizirajte da vidim kako vam to ide, dajte si oduška na ovim mojim crijepovima!
Puseki svima!
Objavi komentar