ponedjeljak, 13. veljače 2012.

Sutra je...

...dan kad bi svi trebali biti u nekog zaljubljeni i kad bi trebali nešto poklanjati, pa ukoliko vas nije još pogodila Erosova ljubavna strijela, požurite...sat otkucava...tik-tak, tik-tak...nemojte sjediti kod kuće, možda vas dijeli samo jedan korak od osobe u koju ćete se zaljubiti pa će umjesto sata lupati srce dum-dum :))))
A sad se idemo uozbiljiti, jer ljubav je zapravo vrlo ozbiljna i čovjeka može izluditi do te mjere da je spreman na sve ili ništa! Uz nekoliko prekrasnih fotografija moje kćeri, koje su nastale na obližnjem jezeru prije nekih mjesec dana kad još nije bilo snijega, svima koji ste zaljubljeni, želim sretan Dan zaljubljenih!
"Amor clavicula magnae vitae est" ("Ljubav je mali ključ u velik život.")

U srce sam te zaključala ne možeš izaći, a ključić sam izgubila ne mogu ga naći :)))

A ja sam dobila lijepu blog nagradu od naše vrijedne Miki sa bloga Male kreacije!
Hvala ti draga Miki :))))

Prilikom preuzimanja nagrade potrebo je napisati 7 stvari o sebi i odabrati 15 blogova kojima se proslijeđuje nagrada!
Iako sam već u dva navrata odigrala ovu igru, potrudit ću se i ovaj put!
7 stvari o meni: mislim da već više-manje sve znate, volim se igrati sa krpicama, končićima, salveticama, bojama...nije mi dobro kad ništa ne radim...uporna...volim biti okružena nasmiješenim licima i duhovitim ljudima...ne volim slano, ni slatko, ali volim ljuto, mrzim se dizati ujutro, a obožavam biti budna do u sitne noćne sate...mislim da bi bilo dosta o meni :)))
S obzirom da sve blogove koje pratim, podjednako i voli, nikako vas ne bi mogla stisnuti u samo 15, pa nagradu dodjeljujem svima vama koji ovo čitate :)))

I nemojte zaboraviti, kod naše Andree je u tijeku giveaway i imate vremena do sutra da se prijavite za sudjelovanje...požurite :))))

Broj komentara: 14:

nives kaže...

srčeko ti je skroz slatko

Ika Verunica kaže...

Draga moja, preslatko ti je ovo srce...
Slažem se ,ljubav je vraški ozbiljna stvar...
A Mihaeli komplimenti za ove krasne fotkice, jako lijepo.

Mare kaže...

mislim a ponekad si utvaram da zaista i znam da je ljubav jako ozbiljna stvar....ali pouzdano znam da nikako ne mogu povezati valentinovo i ljubav......
osim tvog slatkog srca kao simbola ljubavi mihaeline fotografije isijavaju nekom drugom vrstom ljubavi:)....prava je,šaljem joj pusu:)...

Lilla Indigo kaže...

Srce je slatko a fotke su baš dobre :))

Anonimno kaže...

Valentinovo ne komentiram, ali moram reći da Mihaela zbilja predivno slika....predobro!!!! Pozdravi ju!!!
I hvala za link :)))

Andriana Draganic kaže...

...vidim i da se izgled bloga totalno promijenio u ljubav! kao što sAm ti onomad napisala...tvoje radove bi prepoznala uvijek!

eda kaže...

Jedno slatko srce, predivne, zbilja predivne fotografije i zanimljiv tekst... baš sam uživala:)) Da, ne voliš slatko ni slano nego ljuto... i ne smije biti crne boje:))) Ne razlikuješ smokvu od... haha...

Prirodna kaže...

hahha, mene je Eros davno pogodio :) :)

Romana kaže...

Ove fotografije su prelijepe, pogotovo prva fotka s ružom u vodi. I preslatki su mi ovi spomenari, jao, samo kad se sjetim kako sam ih skupljala i pisala i onda pametnica posudim spomenar i više nikad ga ne dobim nazad..
Mogu se jedino još pohvaliti da sam i nakon 7 godina zaljubljena, koliko god to čudno zvučalo..

Sanja kaže...

...eh, dio o smokvi mora ostat naša mala tajna :)))) ..a jedan odvratan okus u ustima od kojeg su crni zubi je nezaboravno iskustvo :))))
pusa

Sanja kaže...

Mihaela vam zahvaljuje i šalje puse :))))

Јасна kaže...

Fotografije su divne! A tvoji postovi me vec dugo, dugo asociraju na Dan zaljubljenih, naravno, zbog srca 'na sto načina' i ljubavi kojom zrače! Ništa ne menjaj! :) Pozdrav!

Nena3110 kaže...

Divne fotografije!
Hvala ti što misliš na nas i što nas raduješ svakodnevno, a ne samo na ovaj dan.
Poljubac za Mihaelu!

Sanja kaže...

Draga Nena, hvala tebi :)))