srijeda, 16. ožujka 2011.

Minijaturne torbice!

Na samom početku ću vas upozoriti da majstorice šivanja poput Mare, Lenke, Andree, Mice i...ne znam, al ima vas još, bolje ne gledaju ovaj post, jer to je djelo apsolutnog početnika u krojenju i šivanju...ajd još šivanje ide, ali priprema materijala za šivanje mi je prava muka, a imam volje i želim znati, pa sam krenula sa sasvim malim torbicama radi uštede materijala ako što pođe po zlu!
Evo tu su!
Ova je čak malo veća i može se u nju staviti čak dva paketića maramica...hehe...čak sam prišila dva kvadratića čička tako da se može zatvoriti...nju sam radila od starih traperica a mašna je od stare majice!
No comment :)))

Ova vam je zasigurno već poznata iz posta o mojoj vješalici za nakit od barby lutke :)))

E tu je osim minijaturne i jedna malo veća koja čak može biti za večernju šetnju :)))
Svidjela mi se ideja na koju sam došla smišljajući kakve ručke da stavim, pa sam se dosjetila poderanih najlon čarapa i isplela si ručke!
Evo prikaza kako sam napravila ručke od najlon-čarapa i moram vam reći da su takve ručke super, jer su rastezljive i čvrste!

Za kraj par brošeka-šeširića!
Nema više...ende!
Kaže mi moj Željko: "Bolje se uhvati vezenja i heklanja, pa i dekupaža, a ove krpice nisu za tebe, samo prtljaš s tim!" :))))

Broj komentara: 20:

Lenka kaže...

Ma super ti ide sa krpicama!!!

Mare kaže...

šta ti meni nemoj gledati!!!!....
kako da ne gledam kad je sve tako slatko:))))...
stvarno su sve preslatke ali meni je najslađa ona karirano narančasta torba za tržnicu:)).....za mladi luk i jaja a možda stane i koja glavica salate:)))....
ti si čudo žena,već sam ti rekla da možeš sve što hoćeš.....tako da se bih izneneadila da si uskoro sašiješ i kakvu suknju:))...
željkecu pozdrav i nek se on niš ne brine:)))...
M

Jasminka kaže...

Dok te zabavlja šivanje, samo ti šij. Vjerujem da nećeš stati na malim torbicama , nego će one narasti i ponosno se šetati Hlebinama. Pozdrav

Nena3110 kaže...

Željko nije u pravu ovoga puta, savršene su torbice, i da znaš da je teže raditi tako minijturne stvari, sa sićušnim detaljima.
Zaista si me oduševila!

Keks kaže...

haha, baš si me nasmijala s onim No comment :)
Da, ja isto mislim da je na malim stvarima teže raditi, jer nemaš toliko prostora za manevre, što znači da kad se ispraksaš na minijaturama, ove velike će ti ići ko od šale. Znaš što, ja bih ovu smeđu zadnju sigurno nosila, odlična mi je !
Hm, vješalice od barbike? to sam propustila, morat ću potražit taj post!

MICE TORBICE kaže...

E zabraniti nam gledanje-pa to je okrutno,a još su torbice na redu!!!
Meni su mikave,a naranđasto karirana mi je odmah upala u okice:::)

Unknown kaže...

ma odlicno ti ide...samo se ti i dalje petljaj sa krpicama, najsladja mi je poslednja, krem boje sa pletenicama, nekako blesava, prava JA!

eda kaže...

Opaa, vidi, vidi šta sve ova žena radi!! Meni se baš sve sviđa, i torbice i mašnice, a tek ručka od čarapa!!
Naravno da je puno teže šivati ovakve minijature, ja bez problema šivam zavjese kao velika, ali ove male stvarčice, hmm, nisam sigurna što bi od njih ispalo...
Ako Željko bude gnjavio, daj njemu mašinu pa nek proba šivati:)))
Haha, Mare bi na plac s onom narančastom... nek stavi i šeširić na glavu da je sunce ne zamanta...

Anonimno kaže...

Vidi ti nje, da negledamo??? Kad sam to pročitala odmah sam morala kliknuti i to brzinom munje. Pa draga nisam ti ja nikakva majstorica, samouka sam i još puno toga ne znam, ali dobro je što se trudima da saznam...bar mislim.
A torbice su ti super i baš mi se sviđaju...
Samo ti radi šta se tebi trenutno radi jer tako i ispadnu najbolji i najljepši radovi.
Puuusa, draga!!!!

Marina kaže...

Ma pusti Željka, dobro ti ide! Samo tako nastavi! :)

kaća kaže...

ma ti si kraljica,sve ti ide od ruke..vjeruj nama,zeljko nema pojma:)))..sala naravno,veliki pozdrav zeljku:)...sve si tako preslatko sasila,odlicnoooooo!!!
a nikad neces pogodit tko mi je malocas na vrata zvonio:)))..ma znas vec,jelda..postar,tko bi drugi:)...toliko sam ti odusevljena da ti ne mogu opisat,uopce ne pamtim kad sam nesto slađe i ljepse dobila na poklon,hvala ti sanjo od srca,neobicno si me razveselila:))..pusu ti veliku saljem i idem se i dalje divit tvojim poklonima:)

Mare kaže...

e šta bih ja bez ede:))).....kako sam šešir mogla zaboraviti!!!!!....a zbog alergije na sunce ne smijem nigdje bez šešira....
plavi karirani je moj izbor,super će ići uz torbicu:DD....

Tatjana kaže...

Meni je to sve superpreslatko!I baš pričaš "gluposti",sve je super!A šeširić,ako koji ostane,toplo se preporučam!

Pipi kaže...

Haahahaahhh Zeljko. On se samo isto zabavlja i ponosi sa tobom, a kaze ti to na malo drugaciji nacin, a slika na kojoj se smejete me uvek toliko razveseli, da mi se desava da citam i zaboravim da ostavim komentar. Eto vidis i mene uspe ponekad da zbune lepe stvari. Tako i Zeljko zbunio se od lepote, a zaista je divno i slatko i to i on sam vidi. Hvala vam sto ste mi omogucili da vas upoznam i da vas ovako volim. Poljubi mi slatku Michaelu. Divni ste i sve sto napravis je divnooooooooooooooo. Pusa

Sanja kaže...

Oh, ah, joj meni, kako su me raznježili svi vaši komentari i nemam riječi, osim jedno veliko HVALA što vas imam!
Dakle, šivati mogu i dalje, jer vidim da nekima trebaju šeširići za sunce, a bome i meni, a nekima bi i torbica koja stane na kažiprst dobro došla za štedljivu kupovinu :))))
Lenka, Mare, Jasminka, Eda, Tatjana, Pipi, Kaća, Andrea, Mica, Aleks, Marina, Keks...valjda nisam ni jednu zaboravila...svima vam šaljem veliki zagrljaj!

Cindy Adkins kaže...

Fabulous pieces!!!
XO

Soraia Melo kaže...

So lovely... beautiful little bags :)
kisses

Tanema kaže...

što je to slatkooooooo! ajme, ja sam sad kao malo dijete i sve bih najradije prepipkala i divila se iz blizine! samo nastavi tako!

Maite - vitoma kaže...

Bonitas ideas.

Tina kaže...

torbice,broševi... svaka čast a ovo sa hula hopom je genijalna ideja!