srijeda, 15. rujna 2010.

Stakleni post!

Bočice, boce, pladnjevi, staklenke, vaze...bitno da je staklo! 
Već sad sve znate...oslikavala sam staklene površine bojama za staklo i decoupage tehnikom.
Nisam perfekcionist, nego radim sa srcem ponesena nekom vizijom koja se mijenja kad počnem raditi i na kraju budem više-manje zadovoljna rezultatom. U svojim kreativnim radovima nemam unaprijed postavljene ciljeve da nešto baš mora biti kako sam zamislila, a neuspjeh doživljavam kao poticaj da slijedeći put budem bolja poučena vlastitim greškama.
Idemo na bitno...radovi...bojama za staklo oslikala sam ovu malu flašicu koja još traži svoj pluteni čep i spremna je za neki tekući napitak.

Staklenu dasku za rezanje sam radila decoupage tehnikom na kontra strani staklene površine.
Stakleni tanjur je također rađen decoupage tehnikom s obrnute strane stakla...ukratko; prvo sam nanijela lak-ljepilom motive izrezranih salveta, zatim sam nanijela krakle-lak, pa sve pobojala bijelom bojom i na kraju naranađastim akrilnim sprejom)... malo je čudno ispalo na mjestu gdje su latice, ali oke, baš je fora ispalo kako god bilo...nekom će biti super, a nekom bezveze, ali nema veze :)))

Flaša je iz starijeg posta, ali evo je ponovo, zbog njenog oblika, zbog kombinacije plave i bijele boje i kruga ukrašenog perlen-penom...

Ovu flašu sam radila više puta jer mi je stalno nešto falilo, a onda mi je više dojadila pa sam je ukrasila vrućim ljepilom, na dnu malo više, dodavala sam svakakve boje i evo je...

 Dvije iste staklenke...zatvarače sam radila pomoću čipke i akrilnog kita, te bojala, a ostatak je decoupage!

 Ista staklenka, ista tehnika, drukčija namjena, drukčiji motiv!

 I za kraj jedna vaza omotana špagom, dodan bršljan...malo suhog cvijeća u nju i eto vaze!

Nadam se da ste našli nešto zanimljivo za sebe i za vlastito kreativno stvaranje!
Do slijedećeg posta,   
Objavi komentar