srijeda, 3. studenoga 2010.

News

Dani koji su iza nas nisu mi bili baš najbolji poticaj za bilo što raditi, ali krenula sam i radovi su "u izradi"!
U ovom postu želim vam samo skrenuti pažnju na neke web stranice koje bi vas mogle zanimati i još poneku vijest. 
Počela bih sa novootvorenom hobby trgovinom u Koprivnici "Mini art" čije otvaranje me razveselilo, jer sada imam pri ruci sve što mi zatreba. Vlasnica Branka je iznimno ljubazna i susretljiva, sve zna, sve hoće objasniti i pokazati, a i sama izrađuje prekrasne stvari raznim tehnikama. Njen suprug osim što slika (neka mi oprosti, zaboravila sam kojim tehnikama slika i dal je u pitanju akademski slikar), radi, odnosno izrađuje drvene kutijice, srca, okvire i sl. za naše decoupage radove! Robu za svoj mini art dućan nabavljaju iz Lumosa i Perlice po istim cijenama! Bravo!!!
Nastavljam sa jednom temom koja se prilično zahuktala na Izzynom blogu, a radi se o Web shopu Stvaraonice! Za svaku pohvalu je kad neka web stranica otvori mogućnost svojim korisnicima da predstave svoje radove i pokušaju nešto ponuditi na prodaju! Jedino mi cijena po oglasu od 10 kn nekako nije primjerena, jer smatram da bi ta cijena trebala biti određena u postotku od cijene proizvoda, jer nije isto prodati proizvod vrijednosti npr. 200 kn pa za oglas odvojite 10 ili ponudite nešto u vrijednosti 50 kn i isto odvojite 10!  Meni osobno tu baš i nema logike! Osim toga, još po svakom idućem predmetu morate odvojiti  po 2 kn. Mislim da je to odlično za one koji u svojoj ponudi imaju malo skuplje proizvode! Razuvjerite me slobodno ukoliko mislite suprotno!
Jedna druga web stranica, za koju ne znam dal ste čuli, a radi se o Kutijici, ima isto tako mogućnost da oglasite svoj proizvod potpuno besplatno! Osim toga, ta stranica je odlična i na njoj možete naći kreativne savjete i ideje, forum i još više, a sve je vrlo pregledno i jasno! Što mislite o "kutijici.net"?
Na kraju, želim podijeliti s vama jednu odličnu web-stranicu koja je postala moj apsolutni favorit, a radi se o forum-stranici Moj decoupage! Prekrasna stranica za hobiste koji se vole družiti - svakako preporučam!
Nadam se da vas nisam izmorila ovim postom, 
vaša....

Broj komentara: 5:

danijela2202 kaže...

Ma naravno da me nisi izmorila svojim postom.Uvijek s nestrpljenjem očekujem što ćeš objaviti jer svaki put je to nešto drugačije.Slažem se s tobom u vezi web shopa.Lijep pozdrav!!

Tanema kaže...

hvala na ovim vrlo korisnim i zanimljivim informacijama dok očekujemo nove radove! :)

eda kaže...

Hvala na preporukama... a web shop, ne znam, ma vrijedi pokušati pa vidjeti kako to ide...
A tebi želim da se sada lijepo opet "razmašeš" svojim radovima, pa da uz tebe i mi ostali dobijemo inspiraciju... Pozdrav cijeloj "ekipi"

Branka......... kaže...

Hvala na preporuci...idem odmah vidjeti o čemu se radi...a vezano za ideje ne brinem za tebe...uvjerena sam da ćemo vrlo brzo vidjeti rezultate...poz.iz Slavonije

Creando con graciela kaže...

Sanja, gracias por pasar por mi espacio "CREANDO CON GRACIELA", quiero que sepas que tus proyectos son preciosos. Amiga ya estoy como seguidora, Desde SALTA, un bello lugar de mi querida ARGENTINA te dejo un abrazo GRACIELA