nedjelja, 19. rujna 2010.

Moje "fabric rose"!

Nakon što sam vidjela vidjela na blogu Duhbe  tutorijal kako napraviti famozne "fabric rose" stalno su mi se te divne ružice motale po glavi, već sam ih i sanjala, hehe, ali nikako da otvorim svoju šivaću mašinu, jer ne volim šivati (samo dok moram), ali trebao mi je i adekvatan materijal i tako sam krenula mahnito tražiti po ormarima gdje su kakvi komadići svile ili sličnih materijala (oprostite mi ali u vrste materijala se stvarno ne razumijem), uglavnom znala sam kakav materijal mi treba, ali ništa, pa sam onda žrtvovala neki stari šos u koji definitivno nikad više neću ući koji je sličan satenu, a ispod je i bijela podstava, eto jedno i drugo mi je dobro poslužilo i još jedna stara marama plave boje i mogla sam početi sa svojim eksperimentom. Upute vam neću ponavljati, jer sve možete detaljno vidjeti na blogu Duhbe, a osim toga predivne cvjetiće možete pogledati i na blogovima MareLenka i Izzy!
Najzanimljiviji dio mi je bio paljenje rubova na svijeći, a bijela podstava kad sam je spalila sa svijećom dobila je tako jedan dobar štih da sam zamislite jedva čekala sjesti za mašinu nakon duuugooo vremena.
Dakle, predstavljam vam  "fabric rose" u mojoj izvedbi!

Blue dreams!


Romance!

Veil past!

Red lady!


Cloudy eye"


Ispričavam se na tome što nisu baš kvalitetne slike, ali nije bilo doma moje osobne fotografkinje, pa sam se sama snalazila, a to meni baš i ne polazi za rukom.
 Na kraju posta, zamolila bi ukoliko netko zna, na koji način se s donje strane završi cvijet, mislim, šta se stavlja ispod i kako, jer na ovim svojim cvjetićima mogu samo provući zihericu ali to nije to
  
Hvala!
Objavi komentar